Artworks

Op deze pagina vind je artworks van verschillende artiesten/kunstenaars ter ondersteuning van 3 mei, een liefdevol verzoek.


Logo: 3 mei, een liefdevol verzoek (2020)

Het logo is verzorgd door Aashiqana Design. De twee handen in verschillende huidskleuren staan voor een ontmoeting die leidt tot eenheid en verbondenheid. De olijftakken staan symbool voor de olijftak die de vredesduif in haar snavel heeft.


Artwork: Wan bon, wan people (2020)


Gedicht: 3 mei

Auteur gedicht: Let me be Frank
Grafische vormgeving: Aashiqana Design - Ashna Jhoeri

Mijn naam is Frank de Bruyn en ik ben een zoon, broer, vader en vriend. Inmiddels de 40 gepasseerd en ik kan erkennen dat ik een bewogen leven heb geleid met veel uiteenlopende ervaringen en inzichten. Naast auteur, acteur en spreker kan ik mezelf daarom zeer zeker categoriseren als een ervaringsdeskundige. De wereld evolueert en een belangrijke taak van de mensheid zelf daarbinnen is om vooruitstrevend te zijn en dat we staan voor progressie en verbetering, zeker op humanitair vlak. Vandaar dat ik dit initiatief omarm en ondersteun ofwel support in de hoop dat we de verdeeldheid achter ons laten en dat we meer eenheid kunnen genereren, LetmebeFrank

Sta je achter dit initiatief, teken dan de petitie🙏🏽💛


Illustratie: erkenning, heling en verbondenheid