Partners & Sponsoren

Stichting 3 mei zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze geweldige partners en sponsoren. Dankzij hun bijdragen kunnen wij onze missie voortzetten en het bewustzijn over deze speciale dag vergroten.

Onze partners en sponsoren leveren een breed scala aan ondersteuning, van financiële bijdragen tot materiële donaties, en creatieve bijdragen zoals illustraties en artworks. Elk van hen speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van onze doelen en het creëren van een liefdevolle en gedenkwaardige ervaring voor iedereen. Op deze pagina willen wij hen in het zonnetje zetten en onze dankbaarheid tonen voor hun onschatbare steun.


Artiesten en creatievelingen

Klik hier om de creatieve bijdragen van deze partners te bekijken.


Onze sponsoren en partners

Wi Mikamdra


Word onze Partner

Stichting 3 mei staat altijd open voor nieuwe partners en sponsoren die ons willen helpen onze missie te realiseren. Of u nu een bedrijf bent dat financiële steun kan bieden, materiële donaties kan leveren, of een artiest bent die zijn talenten wil delen, wij verwelkomen elke vorm van bijdrage.

Samen kunnen we het bewustzijn vergroten en een positieve impact maken. Als partner van Stichting 3 mei geniet u van verschillende voordelen, zoals:

  • Zichtbaarheid: Uw logo wordt prominent weergegeven op onze website.
  • Bijdragen aan een goed doel: Uw steun helpt direct bij het realiseren van projecten en activiteiten die de gemeenschap ten goede komen.

Bent u geïnteresseerd om partner te worden en samen met ons een liefdevolle en gedenkwaardige 3 mei te creëren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@3mei-eenliefdevolverzoek.nl. Wij kijken ernaar uit om samen te werken!